Βράνιες : Βασικός και αρχηγός της Άντερλεχτ σε φιλικό με τη Λεβερκούζεν

Βράνιες : Βασικός και αρχηγός της Άντερλεχτ σε φιλικό με τη Λεβερκούζεν

Απρόσμενη εξέλιξη στην Άντερλεχτ με τον Όγκνιεν Βράνιες να ξεκινάει βασικός στο φιλικό κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ανατροπή δεδομένων ή κίνηση τακτικής από την Άντερλεχτ; Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε ο βελγικός σύλλογος με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1), αγωνίστηκε βασικός ο Ογκνιεν Βράνιες και μάλιστα ως αρχηγός.

Από εκεί δηλαδή που ήταν εκτός πλάνων και δεν έμπαινε ούτε στις αποστολές, ξαφνικά τώρα όχι μόνο ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα αλλά είχε και απόλυτα ενεργό ρόλο. Ίσως βέβαια έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως η Άντερλεχτ έχει μείνει με ένα διαθέσιμο στόπερ.

Διαφορετικά οι «μωβ» συνειδητοποίησαν ότι δεν γίνεται να έχουν ανενεργό έναν παίκτη με το συμβόλαιο του Βράνιες (900 χιλ. ευρώ το χρόνο) και να αξιώνουν και χρήματα για την πώλησή του. Κάτι που θα αλλάζει τα δεδομένα και όσον αφορά την ΑΕΚ που περιμένει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Το άμεσο μέλλον θα δείξει τί ισχύει τελικά και αν είναι ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ