Μαρτίνς : «Δε μας άρεσε το πρώτο μέρος, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο»

Μαρτίνς : «Δε μας άρεσε το πρώτο μέρος, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι και παρότι καλύτεροι, ηττήθηκαν με 1-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA, με τον Πορτογάλο προπονητή να μη μένει ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο των παικτών του. Ωστόσο, όπως τόνισε, στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν αρκετά.

Παράλληλα, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στις απουσίες των Πρωταθλητών, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο (12/9).

Για την εικόνα του αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως απ’ τον αγώνα με τη Γουλβς δεν είχαμε αγωνιστική δράση. Είναι πάρα πολύς ο καιρός. Πολλοί παίκτες πέρασαν 5-6 εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Σήμερα υπήρξαν πράγματα θετικά κι αρνητικά. Δεν μας άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πραγματα. Στο δεύτερο μέρος θυμίσαμε περισσότερο Ολυμπιακό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε περισσότεροι ευχαριστημένοι απ’ το δεύτερο διότι βελτιωθήκαμε».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Γι’ αυτό το λόγο χρησιμεύουν αυτά τα φιλικά, για να μπορέσεις να δοκιμάσεις πράγματα και να βρεις λύσεις. Ξέραμε ότι σήμερα θα έχουμε απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που είναι στην Εθνική, αλλά και καινούργιοι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών χάσαμε κάποιους ποιοτικούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως θέλουμε να βρούμε τρόπους να τους αντικαταστήσουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το Κύπελλο: «Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε και θα χρησιμοποιήσουμε (τον τελικό) ως ενα ακόμη παιχνίδι για την προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος».

Για το αν περιμένει περαιτέρω ενίσχυση: «Ναι, χρειαζόμαστε προσθήκες για να συμπληρώσουμε τα κενά των παικτών που αποχώρησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ