Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι στον τερματοφύλακά της (Pic)

Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι στον τερματοφύλακά της (Pic)

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης να καταγγέλλει πως ο τερματοφύλακάς της δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν στην κερκίδα και παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Ένα τραγικό και συνάμα απίστευτο συμβάν βίας κατήγγειλε με ανάρτησή της στο facebook η Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. Όπως αναφέρει η ομάδα, σε φιλικό με τον Χαραυγιακό, ο τερματοφύλακας της Διάνας, Άντι Μπέτσκο που παρακολουθούσε το ματς από την κερκίδα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους.

Η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού – Διάνα.

Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους», αναφέρει η ΔΙΑΝΑ μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook».

ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 😓 Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλει ένα τραγικό περιστατικό που…

Δημοσιεύτηκε από DIANA Academy -Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ