Οι 10 ποδοσφαιριστές με τα ακριβότερα αεροπλάνα στον πλανήτη!

Οι 10 ποδοσφαιριστές με τα ακριβότερα αεροπλάνα στον πλανήτη!

Αν είστε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, είναι φυσικό να θέλετε να ταξιδέψετε με στυλ στο δικό σας ιδιωτικό τζετ. Αλλά ποιος είναι ο παίκτης με το πιο ακριβό αεροπλάνο.

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα, φορούν ακριβά ρούχα, ενώ μερικοί πηγαίνουν για φαγητό ακόμη και στα δικά τους εστιατόρια. Φυσικά πολλοί από αυτούς διαθέτουν πάρα πολλά χρήματα να κάνουν οτιδήποτε, ή και να αγοράσουν οτιδήποτε, καθώς είναι εξασφαλισμένη τουλάχιστον για όλη τους τη ζωή.

Αρκετοί από τους καλύτερα αμειβόμενους σταρ στον κόσμο διαθέτουν τόσα πολλά χρήματα που έχουν το ιδιωτικό τους τζετ. Παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ή και παλιότεροι έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα αεροπλάνο για προσωπικό τους όφελος. Ποιος όμως διαθέτει το ακριβότερο και το πληρέστερο; Η Sun έκανε μια έρευνα και βρήκε τους 10 ποδοσφαιριστές με τα ακριβότερα ιδιωτικά αεροπλάνα στον πλανήτη:

10. Ροναλντίνιο

Embraer Phenom 100
Ο Ροναλντίνιο αγαπά να ταξιδεύει με στυλ στο ιδιωτικό του τζετ με φίλους

Μπορεί να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν λίγες μέρες, αλλά με τα χρήματα που έχει εξοικονομήσει θα μπορεί να έχει το ιδιωτικό του τζετ για τα επόμενα χρόνια. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μπορεί να πάρει μαζί του στο αεροσκάφος του 7 άτομα. Έχει μέγιστη εμβέλεια πτήσης 1.355 μίλια με ταχύτητα 466 μίλια ανά ώρα, γι ‘αυτό είναι το τέλειο τζετ για πτήση μικρής διαδρομής.

Κόστος: 2,6 εκατομμύρια λίρες

Ο τζέτ του Ροναλντίνιο έχει βελουδινα εσωτερικά

Το μικρό αεροσκάφος του Ronaldinho ανέρχεται σε £ 2,6 εκατομμύρια

9. Κακά

Cessna CJ3 Plus
Η ιδιωτική τζετ της Kaka κοστίζει £ 5,7 εκατομμύριαΓνωρίζουμε ότι ο πρώην Βραζιλιάνος διεθνής αγαπά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, και για αυτό κατέχει ένα από τα καλύτερα σπίτια στον κόσμο στη Μαδρίτη.

Έχει επίσης αυτό το πανέμορφο τζετ που μπορεί να μεταφέρει έως εννέα επιβάτες σε ταχύτητα 478 μίλια ανά ώρα. Μπορεί να κάνει 2.040 μίλια κι είναι επίσης ένα από τα πιο κομψά στην αγορά. Διαθέτει ακόμη ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα αυτόματου πιλότου που παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κόστος: 5,7 εκατομμύρια λίρες

Ο Κάκα αγαπά να πετάει σε ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna Citation CJ3 Plus

Η Cessna είναι η τέχνη της πολυτέλειας με τις όμορφες εσωτερικές της χώρους

8. Γκάρεθ Μπέιλ

Cessna Citation XL Plus
Ο Gareth Bale βρίσκεται τώρα στο μεγάλο πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης και χρησιμοποιεί ιδιωτικό τζετ

Όταν πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, χρειάστηκε ένα ιδιωτικό τζετ για να τον συνοδεύσει. Ο Ουαλός μπορεί να κάνει μέχρι 2.100 ναυτικά μίλια στο Cessna Citation XL Plus του.

Και στα 507 μίλια ανά ώρα που πετάει το αεροσκάφος, θα είναι σε θέση να πάει από τη χώρα του Ουαλία και στη Μαδρίτη σε χρόνο μηδέν.

Κόστος: 8,6 εκατομμύρια λίρες

Ο Gareth Bale είναι άλλος ποδοσφαιριστής που ευνοεί τις ιδιωτικές αεροπορικές πτήσεις της Cessna

Το αεροπλάνο του Gareth Bale αξίζει £ 8,6 εκατομμύρια

7. Νεϊμάρ

Embraer Legacy 450Ο Neymar ταξιδεύει πάντα με το Jet Embraer Legacy 450

Ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο οποίος έχει και δικό του ελικόπτερο, έχει αυτό το αεροπλάνο που θα ζήλευαν πολλοι. Αν αποφασίσει να κάνει κάποιο πάρτι ή οτιδήποτε άλλη διασκέδαση το αεροσκάφος αυτό προσφέρει άφθονο χώρο με χωρητικότητα έως 9 άτομα.

Όπως και ο ίδιος ο παίκτης, αυτό το γρήγορο αεροπλάνο μπορεί να καλύψει έως και 531 την ώρα. Μπορεί επίσης να διανύσει 2.900 ναυτικά μίλια σε μια μόλις διαδρομή. Το τελευταίο χαρακτηριστικό του τζετ είναι το βελτιωμένο σύστημα όρασης πτήσης του, το οποίο διαθέτει κάμερα υπέρυθρων ακτίνων.

Κόστος: 10,8 εκατομμύρια λίρες

Το ιδιωτικό αεροπορικό αεροπλάνο του Neymar έχει αρκετό περιθώριο για την περιήγησή του

Το Embraer Legacy 450 του Neymar είναι κατάλληλο για τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Το ιδιωτικό τζέτ του Neymar διαθέτει κομψούς εσωτερικούς χώρους, όπως πολυτελή δερμάτινα καθίσματα

6. Γουέιν Ρούνεϊ

Dassault Falcon 900LXΚάνοντας χρήση ενός Dassault Falcon σημαίνει ότι ο Wayne Rooney δεν χρειάζεται να πετάει πάλι στο εμπόριο

Με έδρα τη Γενεύη, ο Ρούνεϊ μπορεί να καλέσει αυτό το πολυτελές αεροσκάφος όποτε το επιθυμεί και είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Στα πόδια 22 μέτρα μάκρος και 8 μέτρα σε ύψος, πραγματικά ξεχωρίζει από το πλήθος. Καλύπτει το έδαφος (4.750 ναυτικά μίλια) και καταναλώνει λιγότερα καύσιμα λόγω της επαναστατικής του μηχανής.

Ακόμα καλύτερα, είναι σε θέση να πάρει τον Ρούνεϊ από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ σε ένα μέρος διακοπών στο Ντουμπάι, οπότε αποφεύγει να πετάει εμπορικά εντελώς.

Κόστος: 14 εκατομμύρια λίρες

Ο Wayne Rooney μπορεί να πετάξει άνετα στο Dassault Falcon του

Ο τζετ του Wayne Rooney μπορεί να τον πάρει από το Λίβερπουλ στο Ντουμπάι

5. Πολ Πογκμπά

Gulfstream G280Ο Paul Pogba αγαπάει την υψηλή ζωή και έχει ένα ιδιωτικό Gulfstream G280

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αγαπά το bling, τα φορέματα του σαν megastar και ταξιδεύει σαν pop star. Επιλέγει αυτό το εξαιρετικά κομψό Gulfstream που είναι η επιτομή της τάξης, του στυλ και της δροσιάς.

Ταξιδεύει στον αέρα με τα εντυπωσιακά 559 μίλια ανά ώρα, αλλά μπορεί να καλύψει μόνο 3.600 ναυτικά μίλια. Ο Πογκμπά μπορεί επίσης να φέρει κοντά του άτομα για τις μίκρες του πτήσεις, με την καμπίνα του G280 να μπορεί να φιλοξενήσει 10 επιβάτες.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι τρελοί, με βελούδινα δερμάτινα καθίσματα που παρέχουν την απόλυτη άνεση. Έχει ακόμη και το δικό του κρεβάτι για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει.

Κόστος: 18 εκατομμύρια λίρες

Ο Gulfstream του Paul Pogba έχει ένα κρεβάτι ώστε να μπορεί να προλάβει κάποια ύπνο

Ο Gulfstream του Paul Pogba είναι τόσο αριστοκρατικός όσο το έργο του

Ανεπαρκεί να φτάσει σε κορυφαία ταχύτητα 559 μιλίων / ώρα, το αεροπλάνο του Paul Pogba είναι γρήγορο

4. Ντέιβιντ Μπέκαμ

Bombardier Challenger 350Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βόλτα σε ένα Bombardier Challenger 350

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωρίζει ένα ή δύο θέματα σχετικά με τα ιδιωτικά αεριωθούμενα αεροπλάνα, γι ‘αυτό και το Bombardier είναι το επιχειρηματικό αεροσκάφος της τελευταίας δεκαετίας.

Το αεροπλάνο έρχεται με ένα πιο πολυτελές εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων παραθύρων. Παρόλο που, κρίνοντας από το Instagram της συζύγου του Victoria, προτιμά να ταξιδεύει με ένα kip κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Μπέκαμ κρατάει το αεροπλάνο του αποθηκευμένο στην Καλιφόρνια και εξακολουθεί να πετάει εμπορικά και χωρίς αυτό. Το αεροσκάφος Bombardier μπορεί να μεταφέρει οκτώ επιβάτες άνω των 3.200 ναυτικών μιλίων και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα πτήσης 528 μίλια ανά ώρα.

Κόστος: 19 εκατομμύρια λίρες

Ο David Beckham είναι επίσης οπαδός του που φέρνει εμπορικά

Το Bombardier Challenger 350 μπορεί να μεταφέρει έως 8 επιβάτες

3. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς

Cessna Citation Longitude
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιλέγει να πετάξει σε ένα Cessna ύψους 21 εκατομμυρίων λιρών

Ένα νέο τζετ στη σκηνή της σειράς Cessna, το συγκεκριμένο τζετ πήρε την πρώτη του πτήση το 2016 και εισήχθη για ενοικίαση το 2017.

Στο εσωτερικό του είναι εξίσου εντυπωσιακό με άνετα δερμάτινα καθίσματα που επιτρέπουν στον Ζλάταν να χαλαρώσει και να χαλαρώσει ενώ βρίσκεται στον αέρα.

Φτάνοντας σε ταχύτητα 548 μίλια ανά ώρα, είναι εντυπωσιακό και είναι ευρύχωρο με χώρους για 12 επιβάτες. Μπορεί να φθάσει τα 3.500 ναυτικά μίλια από μία ώρα πτήσης.

Κόστος: 21 εκατομμύρια λίρες

Το αεροπλάνο του Zlatan Ibrahimovic μπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι και 548 μίλια / ώρα

Ο Ζλάνταν Ιμπραχίμοβιτς μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 3.500 ναυτικά μίλια από τη μία πλευρά του αεροσκάφους του

2. Λιονέλ Μέσι

Embraer Legacy 650
Ο Leo Messi αγαπά να ταξιδεύει με άνεση στο jet του Embraer Legacy

Ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης στον κόσμο έχει το δεύτερο πιο ακριβό αεροπλάνο στον λίστα. Ο Μέσι αγαπά να ταξιδεύει στην εξαιρετική άνεση του Embraer Legacy 650, το οποίο είναι πανάκριβο.

Μια μακρύτερη έκδοση του Legacy 600, αυτό το jet μπορεί να συγκεντρώσει 3.900 ναυτικά μίλια σε μια πτήση. Μπορεί επίσης να μεταφέρει εντυπωσιακά 1.134 κιλά σε ένα ταξίδι, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος και για αποσκευές.

14 άτομα μπορούν να ανέβουν στο πανέμορφο αεροπλάνο και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 528 μίλια ανά ώρα. Έρχεται επίσης με εγγύηση 10 ωρών ή 10.000 ωρών πτήσης, εάν ο Μέσι αντιμετωπίσει κάποιο προβλήματα.

Κόστος: 25 εκατομμύρια λίρες

Ο Leo Messi επιλέγει το Embraer Legacy 650 ως το αεροπλάνο επιλογής του

Το Embraer Legacy 650 μπορεί να πάρει τον Leo Messi και πολλά αποσκευά σε ταξίδι 3.900 μιλίων

Με χώρο για 14 επιβάτες, ο Lionel Messi μπορεί να πάρει το κοπάδι του οποίου θέλει1. Κριστιάνο Ρονάλντο

Gulfstream G650Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε στο πιο ακριβό αεροπλάνο από όλους τους ποδοσφαιριστές

Ποιος άλλος θα είχε το πιο ακριβό αεροπλάνο στη λίστα;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει σαν βασιλιάς και όταν ταξιδεύει σε ιδιωτικό τζετ το κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει με ένα G650 που μπορεί να μεταφέρει τον απίστευτο αριθμό των 18 επιβατών

Είναι το ταχύτερο αεροσκάφος στη λίστα, ικανό να πετύχει και τελική ταχύτητα 610 μιλίων την ώρα. Αυτό το κόσμημα μπορεί να μεταφέρει 2.950 κιλά και διαχειρίζεται έως και 7.000 ναυτικά μίλια.

Είναι το μεγαλύτερο αεριωθούμενο αεροπλάνο στον ουρανό  και φυσικά ανήκει στον Κριστιάνο, ο οποίος έχει προσαρμόσει ακόμη και το τζετ του με τον αριθμό της ομάδας του.

Κόστος: 28 εκατομμύρια λίρες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να πάρει μέρος στο αεροπλάνο του με έως και 18 άτομα ταυτόχρονα

Ο Gulfstream G650 του Cristiano Ronaldo μπορεί να φτάσει στις μέγιστες ταχύτητες μέχρι 610 mph

Το Gulfstream G650 είναι η απόλυτη άνεση για τον Cristiano Ronaldo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ