Πέλκας: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Πέλκας: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Ο άσος του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην ομάδα και μίλησε για τη συγκεκριμένη διάκριση, για την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης για τον ΠΑΟΚ για τον μήνα Σεπτέμβριο σε ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας. Ακόμη κατέκτησε και το βραβείο του best goal, για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο 24χρονος άσος του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη διάκριση αυτή, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την αγωνιστική εικόνα του του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (30/10 19:30).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο βραβεία: «Στόχος μου προσωπικά είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για μένα ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ καλός κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, να παίζω, να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς: «Κι εμάς δεν μας άρεσε η εμφάνιση στο Κύπελλο, πρέπει να ανασυνταχτούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Μερικές φορές, επειδή το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας, ίσως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω σίγουρα αδιαφορία από κανέναν αλλά ίσως υπάρχει η λάθος σκέψη ότι θα κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπαίνουμε στα ματς θεωρώντας ότι εμείς δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι να καταφέρνουμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να είμαστε το ίδιο στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Ίσως ακόμη δεν έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία εμείς οι παίκτες και προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι γιατί είμαστε αλλιώς εντός κι αλλιώς εκτός».

Για το αυριανό ματς με τον Αστέρα: «Θα μπούμε στο παιχνίδι σαν να είμαστε εμείς το αουτσάιντερ. Πρέπει να μπούμε και να ματώσουμε από το πρώτο λεπτό και να αποδείξουμε ότι γρήγορα μπορούμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά στο γήπεδο. Και οι νέοι πήραν μία «γεύση» από την ανοικτή προπόνηση και θέλουν να δουν τον κόσμο δίπλα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας στο γήπεδο, όταν υπάρχει αυτή η θετική ενέργεια όλα μπορούν να γίνου, το έχω ζήσει και στο παρελθόν».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Χρόνια έχω να δω ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που όλοι χάνουν βαθμούς. Ελπίζω εμείς να κερδίζουμε τα ματς, να μην είμαστε αυτοί που θα χάνουμε βαθμούς. Αν φτάσουμε όλοι στο 100%, δεν θα έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και θα έρχονται οι νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ