Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2

Ο Ατρόμητος "τρελαίνει" κόσμο καθώς νίκησε εκτός έδρας και την Ξάνθη (2-0) και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Ατρόμητος πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 2-0 και παραμένει μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ουάρντα άνοιξε το σκορ με φάουλ στο 41’ και ο Ντιγκινί έκανε με γκολάρα το 2-0 στο 83’ για την ομάδα του Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ασταμάτητοι στο φετινό πρωτάθλημα και πέρασαν από μια έδρα που Ολυμπιακός και ΑΕΚ άφησαν βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, Ανδρέας Γιαννιώτης, καθώς ο νεαρός πορτιέρε πραγματοποίησε και πάλι εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Γιαννιώτης δεν έχει δεχθεί γκολ στα εφτά τελευταία ματς του πρωταθλήματος και το όνειρο συνεχίζεται για τους Περιστεριώτες.

Με το πόδι στο…γκάζι

Ο Ατρόμητος δεν…χαμπαριάζει από ονόματα αντιπάλων ούτε από έδρες και συνεχίζει με το πόδι στο…γκάζι. Αν μη τι άλλο η ομαδάρα του Κάναντι έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο και συνεχίζει μια πορεία που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Γκολάρες από Ουάρντα και Ντιγκινί

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο 41′ , αναγκάζοντας μάλιστα τον γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς να του δώσει το χέρι στο φινάλε του ημιχρόνου. Εντυπωσιακό ήταν και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο σημείωσε ο Ντιγκινί, με άψογο πλασέ στο 83′.

Τα «ρολά» του Γιαννιώτη

Ο Ατρόμητος κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν και πάλι εξαιρετικός. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει δεχθεί γκολ στα εφτά τελευταία ματς πρωταθλήματος και ήταν και στο σημερινό ματς απ’ τους κορυφαίους της ομάδας του. Όλοι πλέον «βγάζουν το καπέλο» στον νεαρό γκολκίπερ που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Το κλειδί: Ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ σ’ ένα πολύ κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 41’ και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας βάλει δύσκολα στην Ξάνθη για το δεύτερο μέρος.

10άρι: Ένα ακόμα ματς που ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, κατακτά τον τίτλο του MVP. Ο Γιαννιώτης ήταν και πάλι εντυπωσιακός, με κορυφαία στιγμή του στο παιχνίδι, την εξαιρετική απόκρουση στο τετ α τετ με τον Γέντρισεκ.

Στον πάγκο  Ο Γέντρισεκ πήρε την ευκαιρία απ’ τον προπονητή του, αλλά δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Γιατί κόουτς; Η Ξάνθη έμεινε για πέμπτο σερί ματς στην έδρα της χωρίς νίκη κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τον Μίλαν Ράσταβατς.

Διαιτητής Καλή η διαιτησία του Τζήλου.

 

ΞΑΝΘΗ 0 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Γήπεδο Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Γκάγκας, Χούσκογλου
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58’ Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65’ Ρότσε), Γέντρισεκ (58’ Τριάδης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι) Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (86’ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Ουάρντα (72’ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Βασιλακάκης, Ντάουντα (78’ Μανούσος).

Γκολ: 41 Ουάρντα, 83’ Ντιγκινί

Κίτρινες: 28’ Μπαξεβανίδης, 64’ Κίκε, 75’ Μπρίτο – 20’ Γιαννούλης, 55’ Μάντσον, 75’ Γιαννιώτης.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ