Τσούμιτς : «Είχα προτάσεις από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, αλλά προτίμησα την Σπόρτινγκ Χιχόν»

Τσούμιτς : «Είχα προτάσεις από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, αλλά προτίμησα την Σπόρτινγκ Χιχόν»

Για την επιλογή που έκανε πριν από μερικές μέρες ως προς την επόμενη ομάδα του μίλησε ο Νίκολα Τσόυμιτς, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν τον απέκτησε, σε μια κίνηση ανάλογη με τον Λάζαρ Ράντζέλοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι τον άφησαν ένα χρόνο στη Ραντνίτσκι Νις και μετά από μια σπουδαία σεζόν στη Σερβία, όπου σε 27 συμμετοχές σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ήρθε στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους.

Τελικώς, ο νεαρός εξτρέμ δεν παρέμεινε στο ρόστερ των Πειραιωτών και παραχωρήθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν, την οποία και ξεχώρισε ο ίδιος από τις Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα από τους οποίους είχε και πρόταση, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε μέσο του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Τις προσδοκίες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σπόρτινγκ, ελπίζω να παίξω καλά, να κάνω καλά παιχνίδια, να πετύχω πολλά γκολ και η ομάδα να μπορεί να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία.»

Το πως υπέγραψε: «Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα όταν ο αντζέντης μου με ενημέρωσε για τη προσφορά. Είχα άλλους ενδιαφερόμενους, όπως ήταν η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας και από την Ισπανία την Τενερίφη»

Τι στόχους έχει: «Ο στόχος είναι χωρίς αμφιβολία να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να ανέβουμε στη πρώτη εθνική»

Το αν μπορεί να συνεισφέρει στο γκολ: «Το ελπίζω. Έχω σημειώσει αρκετά γκολ παίζοντας στη Σερβία. Ελπίζω να σκοράρω εδώ. Αλλά το σημαντικό είναι να κάνω καλά παιχνίδια, γιατί έτσι θα φτάσουν τα γκολ»

Το τι παίκτης είναι: «Έρχομαι σε ένα ισχυρό πρωτάθλημα, υπάρχει λίγο δυσκολία, αλλά αυτό που μπορεί να γίνει θα γίνει. Ως παίκτης, μου αρέσει να παίζω άμεσα»

Το αν είναι έτοιμος να παίξει: «Φυσικά αισθάνομαι καλά, προπονούμαι για δύο μήνες με τον Ολυμπιακό, έχω παίξει πρόσφατα δύο παιχνίδια με τη σερβική εθνική ομάδα, νιώθω μια χαρά»

Το ποια εντύπωση έδωσε η ομάδα στο παιχνίδι με την Καρταχένα: «Μου άρεσε η ομάδα. Τώρα έχουμε δύσκολα παιχνίδια εναντίον της Χιρόνα, της Αλμερίας και το ντέρμπι με την Οβιέδο.»

Τις συμβουλές από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: «Με τον Γκερέρο έχω περάσει τον περισσότερο χρόνο στην Αθήνα, όταν του είπα για την προσφορά μου είπε:» Αδερφέ, μην το σκέφτεστε, πήγαινε, είναι ένα φανταστικό κλαμπ και μια φανταστική πόλη όπου θα είσαι πολύ χαρούμενος»

Για το είδωλο του: «Ο Λιονέλ Μέσι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ