Ολυμπιακός: Τι είπαν Λεμονής – Φορτούνης στους οπαδούς

Ολυμπιακός: Τι είπαν Λεμονής – Φορτούνης στους οπαδούς

"Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε ξανά Ολυμπιακός" είπε ο Τάκης Λεμονής στους οπαδούς που πήγαν χθες βράδυ στου Ρέντη

Το 10.gr σας ενημέρωσε χθες βράδυ, για την παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στου Ρέντη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους και συνομίλησαν με τον Τάκη Λεμονή αλλά και τον Κώστα Φορτούνη, εκφράζοντας σε ήρεμους τόνους τη δυσαρέσκεια τους για την ήττα απ’ τους «πράσινους».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε πρώτος, λέγοντας πως όλοι στην ομάδα καταλαβαίνουν πως η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που θέλει ο κόσμος. «Ήρθα ξανά στην ομάδα για να βοηθήσω και ξέρετε τη σχέση μου με τον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, υπήρχαν προβλήματα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για ν’αλλάξει η κατάσταση. Όλοι ξέρουμε πως κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος και ο κόσμος έχει δίκιο. Προσπαθούμε όμως και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε ξανά Ολυμπιακός.Δεν αλλάζουν όμως όλα μέσα σ΄ένα μήνα. Χρειάζεται να δείξουμε όλοι υπομονή», υποστήριξε ο 57χρονος τεχνικός.

Το μήνυμα του Φορτούνη και η αναγνώριση του κόσμου

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν απ’ τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού που προσπάθησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών πήρε πρωτοβουλίες κι απ’ τα πόδια του ξεκίνησαν οι καλύτερες ενέργειες των «ερυθρόλευκων» στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αυτό μάλιστα το αναγνώρισαν  και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαν στου Ρέντη και ο Φορτούνης μίλησε στους φίλους των πρωταθλητών λέγοντας.

«Ξέρουμε πως η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος και θέλω να ξέρετε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Βλέπουμε ότι είστε δίπλα μας κι εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει. Θα μιλήσουμε να δούμε τι φταίει».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας του λιμανιού είχε βγει μπροστά και την προηγούμενη φορά που οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πάει στου Ρέντη, μετά την ήττα απ’ την ΑΕΚ. Ο Φορτούνης είχε μιλήσει και τότε λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να βελτιωθεί η εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ο Φορτούνης έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση του και ήταν πολύ καλός στα ματς με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά στη Λεωφόρο δεν είχε βοήθειες.

Οι οπαδοί ζήτησαν, λίγο πριν αποχωρήσουν, από τον Λεμονή και τον Φορτούνη να μιλήσουν και στους υπόλοιπους παίκτες για ν’ αλλάξει το κλίμα στου Ρέντη.

Μπράβο σε Σισέ – Ένγκελς

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως εκτός απ’ τα παράπονα τους για την ήττα είχαν να πουν και μπράβο στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας τους, τον Ένγκελς και τον Σισέ. Αμφότεροι πήγαν καλά εναντίον του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» τους ζήτησαν να συνεχίσουν σ’ αυτούς τους ρυθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ