Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φοράει γραβάτα και μιλάει με τον Μπέκαμ. Ποιος είναι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Κανονικά στην κλήρωση του Gold Cup το Τρινιντάντ & Τομπάγκο

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση για το Gold Cup του 2021 αλλά ενδέχεται να αποβληθεί από τη διοργάνωση.

Κανονικά στην κλήρωση του Gold Cup το Τρινιντάντ & Τομπάγκο | to10.gr

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση για το Gold Cup του 2021, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά ενδέχεται να αποβληθεί από τη διοργάνωση, εάν δεν αρθεί σύντομα η ποινή που του έχει επιβληθεί από τη FIFA, ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/9) η CONCACAF.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η FIFA τιμώρησε την Πέμπτη (24/9) την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο (TTFA) με επ’ αόριστον αποβολή από τα μητρώα της, λόγω παρέμβασης του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, κατά παράβαση του καταστατικού της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, ανέφερε πως το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση, αλλά θα αντικατασταθεί στην πορεία από την Αντίγκουα, εάν η ποινή που έχει επιβληθεί από τη FIFA δεν αρθεί έως την 18η Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από