«Ατύχησαν» οι Τούρκοι, που είχαν έρθει για τον Κουτρουμπή

«Ατύχησαν» οι Τούρκοι, που είχαν έρθει για τον Κουτρουμπή

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Κουτρουμπή

Δύο ομάδες από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τις Αλανιασπόρ και Τραμπζονσπόρ είχαν στείλει εκπροσώπους τους στη Λεωφόρο το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο… ατύχησαν αφού ο Κουτρουμπής για τον οποίο είχαν έρθει αγωνίστηκε ελάχιστα στο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο είχαν έρθει οι εκπρόσωποι των τούρκικων συλλόγων, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και έβαλε τον Κουτρουμπή στο τελευταίο τέταρτο προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0. Τον έβαλε, μάλιστα, σε θέση αμυντικού μέσου.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Κουτρουμπής απασχολεί ομάδες από την Τουρκία. Το καλοκαίρι του 2016 είχε φτάσει μια ανάσα από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε συζητήσει διά ζώσης με ανθρώπους της Τραμπζονσπόρ σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, όταν ο Παναθηναϊκός είχε παίξει φιλικό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσέ, επί Στραματσόνι.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού τότε δεν καλύπτονταν από τους Τούρκους, με αποτέλεσμα ο Κουτρουμπής να παραμείνει στην ομάδα και λίγο καιρό αργότερα να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και στον Παναθηναϊκό θα επιθυμούσαν να έρθει το συντομότερο μια πρόταση για τον Κουτρουμπή, ώστε να τον παραχωρήσουν και να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ που θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ