Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε πολύτιμο εκτός έδρας πόντο κόντρα στον Παναιτωλικό και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να μείνει «όρθιος» στο Αγρίνιο, κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναιτωλικό (1-1). Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά έδειξαν πως είχαν τα ψυχικά αποθέματα για ν’ αποφύγουν την ήττα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε τον ένα βαθμό και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Παραμένει βέβαια στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν μια «ανάσα» για την ομάδα του Ζόραν Βούλιτς.

Μπροστάρης ο Ντίας

Ο Παναιτωλικός είχε καλύτερα «πατήματα» στο ξεκίνημα του αγώνα, χωρίς όμως η υπεροχή των γηπεδούχων να προκαλεί πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Απόλλωνα. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ντίας έδειχνε πως ήταν σε καλή βραδιά και ο Ουρουγουανός κατάφερε να κάνει τη «ζημιά» στους φιλοξενούμενους.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 36′ κι έκαναν πιο δύσκολη την προσπάθεια των αντιπάλων τους.

Η αντίδραση του Απόλλωνα

Η ομάδα του Ζόραν Βούλιτς βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» αλλά έβγαλε αντίδραση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έγιναν πιο απειλητικοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ στο 59′, με τον Κυριακίδη να μην μπορεί ν’ αντιδράσει.

Το κλειδί: Ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν «πόντους» σε ότι αφορά την ψυχολογία τους.

10άρι: Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, Τσόβιτς ήταν εξαιρετικός. Έκανε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.

Στον πάγκο: Ο τρόπος που αντέδρασε η άμυνα του Παναιτωλικού στο γκολ της ισοφάρισης του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι άφησαν ανενόχλητο τον Κούρο να σεντράρει και ο Αλμπάνης ισοφάρισε.

Γιατί κόουτς; Ίσως ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος θα έπρεπε να έχει παρέμβει νωρίτερα απ’ τον πάγκο, βλέποντας την ομάδα του να μη βρίσκει τρόπους για να πιέσει περισσότερο τον Απόλλωνα.

Διαιτητής: Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κατσικογιάννη

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Ποντίκης, Πίττας.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος) Κυριακίδης, Κλέσιο (90’ Ροντρίγκες), Μόρας, Μιχάι, Μύγας, Πάουλο (61’ Μπράβο), Μάζουρεκ, Λόπες, Ντίας, Ρόσα (76’ Μοράρ), Μαρκόβσκι.

Απόλλων Σμύρνης (Ζ. Βούλιτς) Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπίτζιμαν, Κούρος (88’ Ντάσιος), Παπάζογλου, Χουάρες (82’ Μουάσι), Κονέ, Μενδρινός (46’ Ανέτε), Αλμπάνης, Καστιγέχος.

Γκολ 36’ Ντίας – 59’ Αλμπάνης

Κίτρινες: 74’ Μύγας, 78’ Μπράβο, 85’ Μόρας / 41’ Μηνδρινός, 55’ Κούρος, 94’ Ντάσιος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ