«Αβέβαιο το μέλλον του Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενερμπαχτσέ»

«Αβέβαιο το μέλλον του Γκάρι Ροντρίγκες στη Φενερμπαχτσέ»

Η παραμονή του Γκάρι Ροντρίγκες στον τουρκικό σύλλογο παραμένει στον «αέρα».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει παραχωρηθεί στη Φενέρμπαχτσε με την μορφή δανεισμού από την Αλ-Ιτιχάντ για δύο χρόνια. Ο 29χρονος άσος αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την θέση των εξτρέμ, με τον τουρκικό σύλλογο να φέρεται πως θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη.

Σύμφωνα με τη «milligazete», το μέλλον του διεθνή ποδοσφαιριστή είναι αβέβαιο καθώς ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα, καθώς ο σύλλογος της Τουρκίας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την μεταβίβαση του παίκτη, όμως εκείνος θέλει να παραμείνει στη Φενέρ και τη νέα χρόνια.

Ταυτόχρονα, από την Σαουδική Αραβία, ο προπονητής της ομάδας που ανήκουν τα δικαιώματα του Γκάρι, έχει δηλώσει ότι θα τον ήθελε πίσω στον σύλλογο.

Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν τι θα συμβεί εν τέλει με την περίπτωση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, με τη Φενέρμπαχτσε να συνεχίζει να μην τον υπολογίζει ενόψει της νέας χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ