Ιατρούδης : «Εξαιρετικό περιβάλλον η Φόλενταμ για την ανάπτυξη μου» (vid)

Ιατρούδης : «Εξαιρετικό περιβάλλον η Φόλενταμ για την ανάπτυξη μου» (vid)

Ο Γιάννης Ιατρούδης είναι και επίσημα παίκτης της Φόλενταμ και δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Μετά την ΑΕΚ και η Φόλενταμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ολλανδικής ομάδας. Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε ανυπόμονος για το νέο του ξεκίνημα ενώ δήλωσε πως βρήκε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, που μπορεί να τον βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Φόλενταμ. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την περαιτέρω ανάπτυξη μου, ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου, όχι μόνο για να πετύχω γκολ, αλλά κυρίως για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω με τη Φόλενταμ».

Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας Jasper van Leeuwen, είπε με τη σειρά του: «Εξετάζαμε την πιθανή ενίσχυση της επιθετικής μας γραμμής εδώ και αρκετό καιρό. Ο Γιάννης έχει ένα προφίλ που πιστεύουμε ότι μας έλειπε. Πρώτα απ ‘όλα, έχει φυσικά το ύψος του. Επιπλέον, ο Γιάννης έχει τέτοιες τεχνικές αρετές που κρατά καλά την μπάλα και έτσι συμβάλλει στο παιχνίδι μας. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πιο εύκολα. Σε τελική ανάλυση, έχει ένα πολύ καλό αριστερό του πόδι και το σουτ είναι ένα επιπλέον όπλο. Είναι υπέροχο ότι ένα ταλέντο όπως ο Γιάννης βλέπει ως ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη του τη Φόλενταμ. Τώρα είναι στο χέρι του Γιάννη να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του με την βοήθεια μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ