Απώλειες για την Πόρτο : Πουλάει Ντανίλο και Τέγιες

Απώλειες για την Πόρτο : Πουλάει Ντανίλο και Τέγιες

Σημαντικές απώλειες για την Πόρτο, την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, με τον Ντανίλο Περέιρα και τον Άλεξ Τέγιες να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας.

Σε δύο σημαντικές πωλήσεις προχωράει η Πόρτο. Οι «δράκοι» που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League, χάνουν δύο από τους πιο καταλυτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς τόσο ο Ντανίλο Περέιρα, όσο και ο Άλεξ Τέγιες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους.

Ο Ντανίλο βρίσκεται ήδη στο Παρίσι για τα ιατρικά, καθώς αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα πληρώσει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άλεξ Τέγιες από την άλλη ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στη Γιουνάιτεντ. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν ο διακαής πόθος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τη διοίκηση να του κάνει εν τέλει το «δώρο» και να τον αποκτά.

Τόσο ο Ντανίλό Περέιρα, όσο και ο Άλεξ Τέγιες, έχουν αγωνιστεί και στα τρία πρώτα παιχνίδια της Πόρτο στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουν χάσει λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ