Οι Έλληνες ελεύθεροι που αναζητούν ομάδα

Οι Έλληνες ελεύθεροι που αναζητούν ομάδα

Έλληνες free agents, χωρίς ποδοσφαιρική «στέγη», ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους... To10.gr σας παρουσιάζει τα πιο τρανταχτά ονόματα της λίστας...

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε οριστικά με μερικές ομάδες να κλείνουν deal την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, ωστόσο υπάρχουν ακόμα οι ελεύθεροι που αναζητούν τις επόμενες ομάδες. Δεν είναι λίγα τα «βαριά» ελληνικά ονόματα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή «άστεγοι» και ψάχνουν το επόμενο συμβόλαιο.

Παίκτες έμπειροι, με πολλές παραστάσεις, που που μπορούν να φανούν εξαιρετικά πολύτιμοι σε κάθε σύλλογο. Ποιοι είναι λοιπόν οι Έλληνες free agents που ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους;

Κυριάκος Παπαδόπουλος 

Ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στα γερμανικά γήπεδα με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα καθώς οι πολλοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω… Το καλοκαίρι του 17′ μετακόμισε στο Αμβούργο ως δανεικός, ενώ την επόμενη χρονιά μονιμοποιήθηκε με κανονική αγορά. Στους «δεινόσαυρους» ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε συνολικά 62 συμμετοχές, μένοντας εν τέλει ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο. Το καλοκαίρι προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση, ύστερα από σχετική άδεια που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό

Στέφανος Αθανασιάδης

Βρίσκεται σχεδόν έναν χρόνο χωρίς ομάδα. Έμεινε ελεύθερος τόσο από την Μακάμπι Χάιφα, όσο και από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει φάει με το «κουτάλι» τα ελληνικά γήπεδα και θα μπορούσε εύκολα να φανεί χρήσιμος σε αρκετές ομάδες.

Παναγιώτης Γλύκος

Ένας ακόμη πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε ακουστεί έντονο ενδιαφέρον από την Κύπρο, ωστόσο προς το παρόν τίποτα δεν είναι επίσημο. Οι 89 του συμμετοχές στην Super League αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε ομάδα ψάχνει κάτι για τα γκολπόστ.

Βαλεντίνος Βλάχος

Όσο αγωνιζόταν στον Πανιώνιο ήταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Με τα «κυανέρυθρα» κυρίως έφτιαξε το όνομα του, καθώς πραγματοποίησε συνολικά 82 συμμετοχές. Από εκεί μετακόμισε στην Τρίπολη και τον Αστέρα αγωνιζόμενος 24 φορές. Στα 28 του πλέον, είναι ελεύθερος ψάχνοντας την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Γεώργιος Κατσικάς

Μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Ντιναμό Μπρεστ αναζητά την επόμενη του ομάδα. Από το 2015, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Τβέντε,Έσμπιεργκ και κυρίως Ντιναμό Βουκουρεστίου όπου κατέγραψε συνολικά 41 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα και 3 γκολ.

Γιώργος Μανθάτης

Αγωνίστηκε στην Ανόρθωση την περασμένη σεζόν, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έληξε και πλέον ψάχνει επίσης τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Νίκος Καρέλης

Πήγε με τις καλύτερες βλέψεις στην Μπρέντφορντ την περασμένη σεζόν, όμως για ακόμη μια φορά στάθηκε άτυχος. Ο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού υπέστη για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και να μείνει ελεύθερος από τους Λονδρέζους. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος ωστόσο την Πέμπτη αναμένεται να «πετάξει» για Ολλανδία και να συζητήσει με την Ντεν Χάαγκ.

Γρηγόρης Μάκος

Ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει και με το παραπάνω τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο… Προς το παρόν είναι ελεύθερος να συζητήσει και να ψάξει την επόμενη του ομάδα.

Φάνης Τζανδάρης

Έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Φάνης Τζανδάρης αγωνίστηκε επίσης στην Σπάρτακ Τρνάβα την περασμένη σεζόν, ολοκληρώνοντας με 8 συμμετοχές. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά ως free agent.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ