Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κονέ! (pic)

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κονέ! (pic)

Ο Παναγιώτης Κονέ με ανάρτηση του στο Instagram ανακοίνωσε την απόφαση του να βάλει τέλος στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε σήμερα ο Παναιγώτης Κονέ σε ηλικία 33 ετών, επισημαίνοντας ότι η αγάπη του για τη μπάλα δεν πρόκειται να σταματήσει.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του, τονίζοντας πως θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Όλα ξεκίνησαν με την επιθυμία μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Εχοντας καταφέρει πολλά και ξεπερνώντας πολλαπλά εμπόδια τα τελευταία 16 χρόνια αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ως ένα άτομο που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής», αναφέρει και συνεχίζει:

«Είμαι ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις, τα μαθήματα, τις νίκες και τις ήττες, τους τραυματισμούς, τους προπονητές, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια και τις οργανώσεις, καθώς όλοι βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. Εργαστείτε σκληρά για όλα όσα κάνετε και μην χάσετε ποτέ την πίστη και τον στόχο σας», καταλήγει η σχετική ανάρτηση του Παναγιώτη Κονέ.

Δείτε την ανάρτηση του Κονέ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ