Κασίγιας : «Ολοι γνωρίζουν πως είμαι οπαδός του Μπουφόν»

Κασίγιας : «Ολοι γνωρίζουν πως είμαι οπαδός του Μπουφόν»

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε για την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του ενώ τόνισε ότι είναι υποστηρικτής του Τζίτζι Μπουφόν.

Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του πριν λίγους μήνες, φορώντας τη φανέλα της Πόρτο. Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, ο Ισπανός πορτιέρο δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται και πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του.

Ο ίδιος, μίλησε στο «France Football» και αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ποιον τερματοφύλακα θαυμάζει. Συγκεκριμένα, ο Τζίτζι Μπουφόν αποτελεί τον πορτιέρο που θαυμάζει ο «θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης όπως παραδέχθηκε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί δεν ήμουν εγώ, αυτός που την έλαβε! Με ανάγκασαν οι περιστάσεις, δεν είχα άλλη επιλογή. Ωστόσο, πριν από την καρδιακή προσβολή, είχα ήδη σκεφτεί ότι θα παίξω ακόμη για 1-2 χρόνια. Λογικά, κάθε ημέρα με έφερνε και λίγο πιο κοντά στην αποχώρηση από τον αθλητισμό, αλλά η καριέρα μου δεν τελείωσε όπως θα ήθελα.

Με πληγώνει. Ωστόσο, με μία δεύτερη σκέψη, δεν ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός που με ανάγκασε να αποχωρήσω, αλλά κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο, ευτυχώς, ξεπέρασα. Πρέπει να είμαι ευγνώμων γιατί είχα μια επιτυχημένη καριέρα, φτιαγμένη από μαγικές στιγμές, που ήταν περισσότερες από τις στενάχωρες.

Είμαι πολύ κλασικός, οπότε θα έλεγα τον Νόιερ, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι είμαι οπαδός του Τζίτζι (σ.σ. Μπουφόν), ακόμη κι εάν παίζει λιγότερο. Όταν το κάνει, μένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μου αρέσουν επίσης οι Κουρτουά, Ομπλακ, Τερ Στέγκεν και Άλισον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ