Ανιγκό : «Προτιμώ να πεθάνω, παρά να αποδεχθώ κάτι που δεν έκανα»

Ανιγκό : «Προτιμώ να πεθάνω, παρά να αποδεχθώ κάτι που δεν έκανα»

Ο Ζοζέ Ανιγκό σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως είναι αθώος και πως προτιμάει να πεθάνει παρά να αποδεχτεί κάτι που δεν έχει κάνει.

Ο Ζοζέ Ανιγκό έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», μία εβδομάδα μετά τη σύλληψή του στην Μασσαλία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο Γάλλος που αφέθηκε ελεύθερος μετά από δυο μέρες που βρισκόταν υπό κράτηση αναφέρθηκε στις κατηγορίες που του έχουν προσάψει και ξεκαθάρισε πως είναι αθώος.

Ειδικότερα, ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου αλλά και τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ θεωρείται ύποπτος μαζί με άλλα 27 άτομα που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες, όμως στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως προτιμά να πεθάνει, παρά να αποδεχθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ανιγκό:

«Είναι σουρεάλ να με κατηγορούν. Θα συνεχίσω να αρνούμαι τις κατηγορίες, γιατί κανείς δεν θα με αναγκάσει να αποδεχθώ κάτι που δεν είναι αλήθεια. Είμαι βέβαιος ότι δεν έκανα κάτι.

Προτιμώ να πέσω κάτω και να πεθάνω, παρά να αποδεχθώ τις κατηγορίες. Ό,τι και να συμβεί, ο γιος μου δεν γυρίζει πίσω. Δεν θα έκανα τίποτα όμως για να εκδικηθώ για το θάνατό του. Έχω γυρίσει σελίδα», υποστήριξε ο Ζοζέ Ανιγκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ