Κ21 : Λιθουανία – Ελλάδα 2-0

Κ21 : Λιθουανία – Ελλάδα 2-0

Τις άσχημες εμφανίσεις συνέχισε η Εθνική Ελπίδων, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει από την Λιθουανία με 2-0.

Τις άσχημες εμφανίσεις συνέχισε η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, μετά την πεντάρα κόντρα στην Κροατία, έχασε και από την Λιθουάνια (2-0) στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, και μοιραία έχασε ακόμα ένα παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει πρώτη προβάδισμα στο σκορ αλλά το 6ο λεπτό το φάουλ που εκτέλεσε Μπουζούκης το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κράπικας. Η Λιθουανία άνοιξε το σκορ στο 17′ όταν μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, οι Λιθουανοί το εκμεταλλεύτηκαν και ο Κίζα έκανε το 1-0.

Η Ελπίδων είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια όταν στο 26′ ο Τσαούσης βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Κραπίκας μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 34′ ο Μπουζούκης εκτέλεσε το φάουλ με τον Παπανικολάου να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν, παρά τις αλλαγές του Γιάννη Γκούμα. Η Λιθουανία συνέχιζε να πιέζει και στο 66ο λεπτό να σημειώνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Ελλάδα ήταν να απειλήσει στο 69′ με τον Χατζηστραβό αλλά το σουτ που επιχείρησε να μπλοκάρει ο Κράπικας.

Λιθουανία: Κράπικας, Στοκούνας, Σάτκους, Γιανκάουσκας, Ούτκους, Ανταναβίτσιους (78΄ Κρούζικας), Κιζάς (64΄ Μπενεβίτσιους), Σίρβυς, Κλονιούνας, Ανίσας (90΄ Μιλάσιους), Μεγκελάιτις (90΄ Αρμάλας).

Ελλάδα: Τζολάκης, Κατράνης, Νικολάου, Τσιγγάρας, Παπανικολάου (59΄ Χατζηστραβόος), Δουβίκας, Μπουζούκης (78΄ Ξενιτίδης), Κωνσταντόπουλος, Γκαργκαλατζίδης (46΄ Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46΄ Βρουσάι), Ουές (59΄ Νάτσος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ