Ολυμπιακός: Βγήκαν μπροστά οι αρχηγοί

Ολυμπιακός: Βγήκαν μπροστά οι αρχηγοί

Φορτούνης, Ρομαό και Μποτία πήραν την πρωτοβουλία και μίλησαν στους συμπαίκτες τους, στην κυριακάτικη προπόνηση στου Ρέντη

Η εμφάνιση των περισσότερων παικτών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Οι πρωταθλητές έχασαν το ματς και ο Λεμονής έστειλε τους παίκτες του το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη.

Ήταν μια διαφορετική προπόνηση για τους Πειραιώτες, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και καιρό. Μαζεύτηκαν σε μια αίθουσα, με πρωτοβουλία των τριών αρχηγών (Φορτούνη, Μποτία και Ρομαό) και μίλησαν γι’ αρκετή ώρα για τα προβλήματα που παρουσιάζει η ομάδα του λιμανιού.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα δεν ήταν ο Λεμονής και οι συνεργάτες του, ούτε κάποιος παράγοντας της ομάδας. Ήταν μόνο οι παίκτες οι οποίοι άκουσαν αυτά που είχαν να τους πουν οι τρεις αρχηγοί.

«Πρέπει ν’ αντιδράσουμε»

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν αυτός που πήρε το λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είμαστε Ολυμπιακός και δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα. Να δούμε τι φταίει, να πει ο καθένας τη γνώμη του.

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει ν’ αντιδράσουμε, ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει για την απόδοση μας. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει αυτή την εικόνα».

Ρομαό «Να είμαστε ενωμένοι»

Το λόγο πήρε και ο Αλεξί Ρομαό, με τον Τογκολέζο μέσο να λέει χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του. «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι. Ο ένας να δίνει το 100% για τον συμπαίκτη του.

Όλοι είδαμε πόσο μας βοήθησε αυτό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμένα για παράδειγμα μου άρεσε που είδα τον Προτό να πανηγυρίζει έτσι το γκολ του Ένγκελς.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν έτσι. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Μόνο να είμαστε ενωμένοι θα πάμε μπροστά».

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση του Αλμπέρτο Μποτία κι απομένει να φανεί αν θ’ αλλάξουν πράγματα στην αγωνιστική εικόνα των πρωταθλητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ