Ανέλαβε ομάδα της Ινδίας ο Φάουλερ

Ανέλαβε ομάδα της Ινδίας ο Φάουλερ

Ο Ρόμπι Φάουλερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ιστ Μπένγκαλ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός της Εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ιστ Μπένγκαλ με συμβόλαιο δύο ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ινδικός σύλλογος της Super League την Παρασκευή (9/10).

Ο 45χρονος τελευταία βρισκόταν στον πάγκο της Μπρισμπέιν Ρόαρ την οποία οδήγησε στην τέταρτη θέση πριν τη διακοπή της σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ομάδα της Αυστραλίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

Ο Φάουλερ έχει επίσης προπονητική εμπειρία στην Ταϊλάνδη, όταν ήταν ο προπονητής της Μουανγκθόνγκ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2011/2012, ενώ εργάστηκε και στις ακαδημίες της Λίβερπουλ αφότου «κρέμασε τα παπούτσια του».

«Ο Ρόμπι έρχεται με πλούσια εμπειρία έχοντας παίξει με και εναντίον των κορυφαίων» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδα, Μπανγκούρ και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να έχουμε μια μακρά, γόνιμη και γεμάτη τρόπαια συνεργασία.» Ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσης ότι προσέλαβε τον πρώην μέσο της Έβερτον και της Μάντσεστερ Σίτι Τόνι Γκραντ ως βοηθό του Φάουλερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ