Πλατινί : «Ο Πίρλο δεν έχει ανάγκη τα διπλώματα»

Πλατινί : «Ο Πίρλο δεν έχει ανάγκη τα διπλώματα»

Ο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε στον Αντρέα Πίρλο και έδειξε την στήριξή του προς το πρόσωπο του νέου προπονητή της Γιουβέντους.

Ο Μισέλ Πλατινί παραχώρησε συνέντευξη στο «Gazzetta dello Sport», στην οποία μίλησε για το VAR αλλά και τον Αντρέα Πίρλο. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε πρόεδρος της UEFA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της Γιουβέντους, τονίζοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς διπλώματα.

Αναλυτικά είπε: «Ναι είμαι αρνητικός στο VAR επειδή δεν αποτελεί κομμάτι της φιλοσοφίας μας για το ποδόσφαιρο και το λάθος. Διόρθωσε κάποια λάθη αλλά γέννησε νέα. Δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Αν σταματήσει το VAR μόνο στην ανάλυση των πέναλτι και στις γραμμές οφσάιντ, πάλι καλά.

Αυτά είναι δύο πράγματα πολύ δύσκολα για να τα δει ο διαιτητής. Για υπόλοιπα, όπως για παράδειγμα για το φάουλ όταν η μπάλα ακουμπάει στο χέρι παίκτη, δεν υπάρχει ανάγκη παρέμβασης από το VAR. Αυτό είναι δουλειά διαιτητών να το δουν».

«Τι ζητάμε από τον Πίρλο; Εγώ θα του ζητούσα να κάνει νίκες. Ήταν καλός στο χορτάρι ως παίκτης, ο Ανιέλι το κατάλαβε αυτό του ζητάει να παίρνει τις νίκες. Δεν χρειάζεται να έχει δίπλωμα ή 20 επαγγελματικά χρόνια στο Κοβερτσάνο για να πάρει τη νίκη σε ένα ματς», συνέχισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ