Πανιώνιος : Ζωντανά στο YouTube ο αγώνας με τον Πανναξιακό

Πανιώνιος : Ζωντανά στο YouTube ο αγώνας με τον Πανναξιακό

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι ο αγώνας με τον Πανναξιακό για την πρεμιέρα στη Γ' Εθνική θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Ζωντανά μέσα από την επίσημη σελίδα του Πανιωνίου στο YouTube θα μεταδοθεί ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική, όπου την Κυριακή 18/10 (13:00) υποδέχεται τον Πανναξιακό. Όπως ανακοίνωσαν οι Νεοσμυρνιώτες , ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Πανιωνίου στο YouTube.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να δούνε ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου τον αγώνα με τον Πανναξιακό θα έχουν οι φίλοι του Ιστορικού. Ο Πανιώνιος ξεκινάει την Κυριακή (18/10) τις υποχρεώσεις του στην Γ´ Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό.

Οι Νεοσμυρνιώτες υποδέχονται την ομάδα της Νάξου το μεσημέρι της Κυριακής (18/10, 13:00) και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα μέσω του επίσημου καναλιού του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου στο YouTube να παρακολουθήσουν ζωντανά την πρεμιέρα των παικτών του Δημήτρη Κοροπούλη.

Το όλο εγχείρημα έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης, ο οποίος θα κάνει την παραγωγή της μετάδοσης ώστε ο κυανέρυθρος κόσμος να έχει την δυνατότητα να δει την προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικου τμήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ