Σέλτικ – Ρέιντζερς 0-2

Σέλτικ – Ρέιντζερς 0-2

Μεγάλη νίκη για την Ρέιντζερς στο ντέρμπι της Σκωτίας με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να επικρατεί 2-0 της Σέλτικ μέσα στο «Celtic Park» και να βρίσκεται πλέον στο +4 από τη μισητή αντίπαλο.

Η Ρέιντζερς είναι εδώ! Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ με σπουδαία εμφάνιση πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 επί της Σέλτικ και βρέθηκε στο +4 από την αντίπαλό της, στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας βέβαια και ματς παραπάνω.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκόλντσον που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Αρχικά στο 9′ ο Ταβερνιέ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο αμυντικός της Ρέιντζερς με κεφαλιά νίκησε τον Μπάρκα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί και στο 54′ έκαναν και το 2-0. Ο Άρφιλντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκόλντσον με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σέλτικ: Μπάρκας, Ντάφι, Μπράουν, Κλιμάλα (67’ Ρόγκιτς), Εντσάμ (67’ Γκρίφιθς), Ελιουνούσι (56’ Αγέτι), Φριμπόνγκ, Αγέρ, ΜακΓκρέγκορ, Γουέλς (84’ Τέιλορ), Λασάλτ (84’ Τέρνμπουλ)

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ελάντερ, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Καμαρά, Ντέιβις, Άρφιλντ (89’ Αριμπό), Ταβερνιέ, Μπάρκερ (62’ Τζακ), Κεντ, Μορέλος (86’ Ίτεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ