Στα 10.000.000 € η ρήτρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Στα 10.000.000 € η ρήτρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και όχι στα τρία, όπως είχε γραφτεί, είναι η ρήτρα του φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες του "to10.gr".

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα για το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τις εμφανίσεις του και τα πέντε γκολ που ήδη μετράει έχει κάνει την Μπράιτον να τον έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα.

Ωστόσο, πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους οι Άγγλοι, ώστε να τον κάνουν δικό τους; Το «to10.gr» ρώτησε και έμαθε και σας αποκαλύπτει πως η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρβου φορ φτάνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και όχι τα τρία που είχαν ακουστεί εντόνως τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Έτσι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να χάσει τόσο εύκολα τον Πρίγιοβιτς και χωρίς να βάλει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία του μετά την πώλησή του.

Παρόλα αυτά αν ο 27χρονος στράικερ την… κάνει γι΄άλλες πολιτείες θα βοηθήσει και την παλιά του την ομάδα. Την Λέγκια Βαρσοβίας. Και αυτό γιατί οι Πολωνοί έχουν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη που αγγίζει το 10%, με αποτέλεσμα να έχουν λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ αν και εφόσον πουλήσει τον Πρίγιοβιτς, είτε στην Μπράιτον, είτε σε όποια άλλη ομάδα δείξει ενδιαφέρον για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ