Σνάουτσνερ : «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Σνάουτσνερ : «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 1-0 για το πρωτάθλημα της Κ19 ο Μίροσλαβ Σνάουντσερ τόνισε πως ο Δικέφαλος άξιζε να κερδίσει τους Ερυθρόλευκους.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (1-0) στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Κ19, ο Μίροσλαβ Σνάουντσερ.

Ο παλαίμαχος άσος των Ασπρόμαυρων και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της Κ19 υποστήριξε πως οι Ασπρόμαυροι έκαναν ένα καλό παιχνίδι και είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του ματς:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, το θέλαμε πολύ. Θέλαμε να δείξουμε την δύναμη μας στην έδρα μας, ότι είμαστε καλή ομάδα. 

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά στο δεύτερο μέρος. Αξίζαμε την νίκη, είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δυο καλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και ελπίζω ο κόσμος να το χάρηκε το παιχνίδι που το είδε από την τηλεόραση. Ξέραμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού αλλά και τα δυνατά του σημεία, εμείς δουλέψαμε τα στημένα και αυτό φάνηκε. Είμαστε ευχαριστημένοι και από το αποτέλεσμα και από την νίκη».

Ενώ, ο σκόρερ του Δικεφάλου Παναγιώτης Παναγιώτου υπογράμμισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, μια περισσότερη χαρά που το έβαλα εγώ το γκολ αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό, σημασία έχει η νίκη, όποιος και να το έβαζε το γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι του Ολυμπιακού, στην συνέχεια ήρθε το γκολ από στημένη φάση, που κάνουμε πολύ δουλειά σε αυτό τον τομέα.

Σημαντική νίκη και για την ουσία και για το γόητρο, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, έχει ακόμα πολύ δρόμο η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ