Προοδευτική – Πανιώνιος 1-2

Προοδευτική – Πανιώνιος 1-2

Το δύο στα δύο έκανε ο Πανιώνιος αφού κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Κορυδαλλό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, κατακτώντας τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γροντής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55ο λεπτό ήταν αυτός που έδωσε τελικά τους τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στους «Κυανέρυθρους».

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν εκατέρωθεν τον δρόμο προς τα δίχτυα από μία φορά. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Σταμάτη στο πρώτο λεπτό της συνάντησης και εν συνεχεία οι γηπεδούχοι στο έκτο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Κυριαζή.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο ήρθε από την άσπρη βούλα με τον Γροντή να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Προοδευτική, προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να απειλήσει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε σε μία ακόμα σπουδαία επικράτηση, τη δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ