Χίλιεμαρκ: «Περίμενα τη νίκη, δεν είχα αμφιβολία ότι θα κέρδιζε η ομάδα μου»

Χίλιεμαρκ: «Περίμενα τη νίκη, δεν είχα αμφιβολία ότι θα κέρδιζε η ομάδα μου»

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μίλησε για το πώς έζησε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τη δύναμη του Παναθηναϊκού αλλά και τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού λέγοντας ότι δεν είχε αμφιβολία ότι θα νικούσε η ομάδα του.

Παράλληλα μίλησε για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι αλλά και το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με το ματς με τον Ολυμπιακό: «Περίμενα τη νίκη. Ξέρω την ομάδα και τι μπορεί να κάνει και δεν είχα αμφιβολία ότι θα νικούσε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός και, ειδικά στην έδρα του, δεν υστερεί από καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας»

Για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι: «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Μου είχαν διηγηθεί αρκετές ιστορίες, αλλά είναι αλλιώς να το ζεις. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί ο Παναθηναϊκός νίκησε και το κλίμα στο γήπεδο ήταν πανηγυρικό. Οι εκδηλώσεις των οπαδών, η στήριξή τους και η βοήθειά τους ήταν κάτι απίστευτο»

Αναφορικά με το τι πάει στραβά και δεν έχει κερδίσει ο Πανθηναϊκός εκτός έδρας ματς: «Έχει να κάνει με τη συγκέντρωσή μας, με τη νοοτροπία μας. Γιατί είμαστε οι ίδιοι παίκτες και έχουμε δείξει τις ικανότητές μας. Δεν προκύπτει άλλη λογική εξήγηση. Θα δουλέψουμε με το προπονητικό επιτελείο και θα το αλλάξουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ