Ο Γιακουμάκης «κάνει» θόρυβο στην Eredivisie (Vids)

Ο Γιακουμάκης «κάνει» θόρυβο στην Eredivisie (Vids)

Μετά την αποτυχημένη του θητεία στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Γιακουμάκης «άνοιξε» το φτερά του για την Ολλανδία όπου με τη φανέλα της Φένλο κάνει πάταγο.

Όταν μετακόμισε στην Ολλανδία και την άσημη Φέλνο, ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν φανταζόταν πιθανώς αυτά που έχει πετύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με έξι γκολ, έχει πετύχει άλλα δύο στο Κύπελλο και με οκτώ γκολ συνολικά σε ισάριθμα ματς, έχει ήδη τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Δείχνοντας ξεκάθαρα πως η Φένλο είναι απλά το σκαλοπάτι για κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το άλμα στην καριέρα του το 2017, όταν πήρε μεταγραφή από τον Πλατανιά για την ΑΕΚ. Έμεινε μια για πάντα στην ιστορία της ομάδας για το γκολ που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δυστυχώς για εκείνον, έμεινε εκεί, χωρίς να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί σε Ελλάδα (ΟΦΗ) και εξωτερικό (Γκόρνικ) μέχρι να έρθει το ενδιαφέρον της Φένλο στην οποία τελικά η Ένωση τον πούλησε το καλοκαίρι αντί 200 χιλ. ευρώ περίπου, συν ένα ποσό μεταπώλησης.

Κι εκεί απ’ ότι φαίνεται το κοντέρ μηδένισε κι άρχισε να γράφει ξανά από την αρχή. Στο πρώτο του κιόλας ματς, ο Γιακουμάκης συστήθηκε με χατ τρικ κόντρα στην Έμμεν και άρχισε να δικαιώνει την προτροπή της νέας του ομάδας, η οποία στο βίντεο της παρουσίασής του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Να θυμάστε αυτό το όνομα. Είναι o Γιώργος Γιακουμάκης».

Η Έμμεν ήταν το πρώτο του θύμα. Ακολούθησε η Ντεν Χάαγκ, μετά η Αλκμάαρ και στη συνέχεια η Ντεν Μπος στην οποία έβαλε δύο τεμάχια για το ολλανδικό Κύπελλο. Τελευταίο του γκολ, μέχρι το επόμενο, το ψαλιδάκι που πέτυχε στο ματς με την Γκρόνιγκεν το βράδυ του Σαββάτου. Επίσης έχει και μία ασίστ.

Ήδη αρκετές ομάδες από τα υψηλά στρώματα του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να κοιτούν την περίπτωσή του και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνο η μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ