Πανιώνιος – Χαραυγιακός 2-1

Πανιώνιος – Χαραυγιακός 2-1

Ο Σταμάτης με γκολ στις καθυστερήσεις λύτρωσε τον Πανιώνιο και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε σήμερα (1/11) ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με γκολ του Σταμάτη στις καθυστερήσεις 2-1 του Χαραυγιακού. Κάπως έτσι, η ομάδα Δημήτρη Κοροπούλη έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, σε ένα ονειρικό ξεκίνημα για τους «Κυανέρυθρους» τη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του παιχνιδιού και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για φτάσουν στο γκολ, κάτι που όμως δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο.

Τελικά, ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι επιθετικοί του «Ιστορικού» στο πρώτο μέρος, το έκανε ο Γιάννης Κοντοές με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών στην επανάληψη. Ο Γροντής έκανε τη σέντρα και ο έμπειρος αμυντικός του Πανιώνιου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι εντείναν την πίεσή τους στα καρέ του Στουρνάρα και με δράστη τον Μαραγκουδάκη έφτασαν στην ισοφάριση στο 71ο λεπτό.

Στη συνέχεια, και ενώ όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε σε ισοπαλία, ο Σταμάτης με πλασέ στο 92′ έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο και έδωσε μία σπουδαία – την τρίτη σερί στο πρωτάθλημα – νίκη στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ