Παναθηναϊκός: «Μέχρι και αποχώρηση Σαραβάκου πρότειναν για περικοπές»

Παναθηναϊκός: «Μέχρι και αποχώρηση Σαραβάκου πρότειναν για περικοπές»

Απίστευτο κι όμως… Παναθηναϊκό. Προκειμένου να μειωθεί το μπάτζετ, κάποιοι πρότειναν να φύγει ο Δημήτρης Σαραβάκος από τον σύλλογο.

Η κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειωμό. Τα οικονομικά προβλήματα που πνίγουν τον σύλλογο έχουν φέρει το αγωνιστικό τμήμα σε πολύ άσχημη κατάσταση και την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις από ανθρώπους της ομάδας ακόμα και για την αποχώρηση ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία με τον σύλλογο και δίνουν ακόμα και σήμερα τα πάντα για την ομάδα.

Όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Πράσινης», το οποίο οι πληροφορίες που έχει to10.gr είναι αληθινό και δεν χωράει αμφισβήτησης, άνθρωποι της ομάδας, στην τελευταία κουβέντα που είχαν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπου και του ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να μειωθεί το μπάτζετ στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ μεικτά, πρότειναν ακόμα και την αποχώρηση του Σαραβάκου, ώστε να… γλιτώσει η ομάδα χρήματα.

Ενός ανθρώπου που είναι από τους λίγους μέσα στην ομάδα που… νιώθει από Παναθηναϊκό και που βοηθάει με όποιον τρόπο του ζητηθεί και με όποιον τρόπο μπορεί την ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ανάγκη από στελέχη που θα καταλαβαίνουν που βρίσκονται (με τον Σαραβάκο να είναι ένα απ’ αυτά), κάποιοι θεώρησαν πως πρέπει να αποχωρήσει λόγω περικοπών. Ο Παναθηναϊκός του 2018 εξακολουθεί να εκπλήσσει αρνητικά ολοένα και περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ