Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΠΑΟΚ

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΠΑΟΚ

Ο Πρίγιοβιτς πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασε και τα πέντε και συνεχίζει το απίστευτο σερί που έχει στην Τούμπα. Το πρόβλημα μακριά από την πόλη του. «Κάνω στο γήπεδο αυτό που επιτάσσει ο ρόλος μου, να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου», τάδε έφη, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ […]

Ο Πρίγιοβιτς πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασε και τα πέντε και συνεχίζει το απίστευτο σερί που έχει στην Τούμπα. Το πρόβλημα μακριά από την πόλη του.

«Κάνω στο γήπεδο αυτό που επιτάσσει ο ρόλος μου, να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου», τάδε έφη, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λαμία στο οποίο σκόραρε δύο ακόμα γκολ κι έφτασε τα πέντε σε επτά παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα. Ομως υπάρχει ένα πρόβλημα για τον Σέρβο επιθετικό. Δεν μπορεί να σκοράρει μακριά από την Τούμπα!

Ρωτήθηκε και γι’ αυτό. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως εύχομαι αυτό να αλλάξει γρήγορα, από το επόμενο μάλιστα παιχνίδι, ένα σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη».

Ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία του παιχνίδι στην Τούμπα. Το εντυπωσιακό στατιστικό του Σέρβου φορ πάντως δεν είναι αυτό.

Τα 15 από τα 17 γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα έχει βάλει στην Τούμπα! Τα 16 από τα 17 στην Θεσσαλονίκη. Και όλα στην Βόρεια Ελλάδα. Καταλαβαίνετε το πρόβλημα που έχει δηλαδή ο Σέρβος κάθε φορά που μπαίνει στο αεροπλάνο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Κι αυτή η κουβέντα γίνεται μιας και την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Σέρβος φορ ο οποίος σκόραρε και το πολύ κρίσιμο γκολ της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Γεωργία και την έστειλε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι on fire.

Ο Πρίγιοβιτς είχε σκοράρει στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0. Μένει να δούμε εάν θα σπάσει την… κατάρα του να μην σκοράρει μακριά από την έδρα του στο πιο σημαντικό φετινό ματς του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας και με διαφορά τεσσάρων βαθμών απο τον Ολυμπιακό.

Και ο Πρίγιοβιτς γνωρίζει πως ένα γκολ που θα χάριζε και θετικό αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ θα ήταν το πιο σημαντικό από τα υπόλοιπα 17 που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ