Άσχημα νέα για Μπάρκα : «Θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα η Σέλτικ τον Ιανουάριο»

Άσχημα νέα για Μπάρκα : «Θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα η Σέλτικ τον Ιανουάριο»

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά για τον Βασίλη Μπάρκα στη Σκωτία αφού στα τελευταία ματς ο διεθνής τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του και η Σέλτικ φαίνεται πως ψάχνεται ενόψει Ιανουαρίου.

Αρκετά δύσκολοι φαίνεται πως είναι οι πρώτοι μήνες του Βασίλη Μπάρκα στη Σκωτία αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει πείσει ακόμη τους ανθρώπους της Σέλτικ για την αξία του. Γι’ αυτό κι έχει χάσει τη θέση του βασικού στα τελευταία ματς της ομάδας του.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Frank McAvennie, η Σέλτικ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα πιθανότατα τον Ιανουάριο.

Όσα είπε ο McAvennie:

«Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ