Ποιο από τα τέσσερα παιδιά του Ρονάλντο πήρε το ταλέντο του «Φαινομένου»…

Ποιο από τα τέσσερα παιδιά του Ρονάλντο πήρε το ταλέντο του «Φαινομένου»…

Κι όμως, αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είδαν τα παιδιά τους να ακολουθούν τον δρόμο τους προς την κορυφή του αθλήματος. Είτε στην ίδια θέση, είτε σε διαφορετική, αρκετά παιδιά συνέχισαν τον «μύθο» του πατέρα τους και συνέχισαν να γράφουν ιστορία.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι, που έμειναν με το… παράπονο. Ένας από αυτούς, είναι (δικαιολογημένα) ο Ρονάλντο. Το «Φαινόμενο» είχε την ευλογία να κάνει τέσσερα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) και άπαντες απλά περίμεναν ανυπομονετικά ποιο θα πάρει το… χάρισμα του στο ποδόσφαιρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤️ family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo (@ronaldo) στις

Την απάντηση, όμως, δεν θα την μάθουμε ποτέ. Ο λόγος είναι επειδή κανένα από αυτά, δεν ασχολήθηκε και δεν θα ασχοληθεί με το άθλημα στην ζωή του. Το καθένα παιδί έχει δημιουργήσει τον δρόμο της ζωής του και ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους στην ιστορία, δεν καμαρώσει κάποιο με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Συγκεκριμένα, ο πρωτόκοκος γιος του Ρονάλντο, ονομάζεται Ρόναλντ. Ο νεαρός δεν ακολούθησε ποτέ τα βήματα του πατέρα του, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με την μουσική και να γίνει DJ. Η επιτυχία σε αυτον τον τομέα, τον καθιέρωσε εκεί και δεν έδειξε ποτέ αν έχει κληρονομήσει τα γονιδία του πατέρα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

TBT Cidade Maravilhosa ⛰🏖🌜Pão de Açúcar, Rio de Janeiro; que lugar pra se estar! Tive o prazer de tocar lá no evento da @porschebrasiloficial. Muitas maravilhas juntas! Aonde aperta pra voltar? Não tem esse botão na CDJ… Filme por: @mathews_cinema @lucasmarquesph

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronald (@rnldmusic) στις

Ο δεύτερος γιος, είναι ο Αλεξάντερ. Η διαφορά με τον πρώτο, είναι πως έχει άλλη μητέρα. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος χρειάστηκε να κάνει τεστ DNA για να μάθει ότι είναι όντως γιος του, όταν ο Αλεξάντερ ήταν πέντε ετών. Τελικά, ούτε εκείνος προτίμησε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Golden hour 😁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Robert (@alexndelima) στις

Τέλος, φτάνουμε στις μικρότερες της οικογένειας. Οι δύο κόρες του Ρονάλντο, μοιάζουν σαν δίδυμες, ωστόσο δεν είναι. Η μία είναι 11 και η άλλη 10 ετών ενώ αμφότερες δεν έχουν επαφή με το άθλημα. Μάλιστα, και αυτές, έχουν διαφορετική μητέρα από τους άλλους δύο.

Στα 44 του χρόνια, ο Ρονάλντο απολαμβάνει την ζεστασιά της οικογένειας. Μπορεί κανένα από τα παιδιά του να μην ακολουθήσαν τα βήματα του στο ποδόσφαιρο, όμως δεν φαίνεται να τον πειράζει. Ο ίδιος δείχνει μέσω των social media, την κάθε στιγμή που περνάει με τα παιδιά του και είναι υπερήφανος για τον δρόμο που διάλεξε ο καθένας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Feliz dia das crianças! ❤️❤️❤️❤️(so falta o @rnldmusic q esta no brasil) q tbm ja nao e tao crianca. 😂😂😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo (@ronaldo) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ