Ξέσπασε ο Λόβρεν για το βαρύ πρόγραμμα (pic)

Ξέσπασε ο Λόβρεν για το βαρύ πρόγραμμα (pic)

Με μήνυμα στα social media ο Ντέγιαν Λόβρεν εξέφρασε τα παράπονα του για το βαρύ πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που έχει οδηγήσει στους πολλούς τραυματισμούς.

Μόνο εύκολα δεν περνάνε το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές, καθώς το πολύ βαρύ πρόγραμμα που έχει μαζευτεί λόγω του κορωνοϊού, έχει επιφέρει πολλούς τραυματισμούς. Τρανό παράδειγμα η Λίβερπουλ που βλέπει την ομάδα της να μετατρέπεται σε ένα «μίνι» νοσοκομείο. Μετά τους Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Άρνολντ, σειρά πήρε ο Τζο Γκόμες που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο πλέον ποδοσφαιριστής της Ζενίτ, Ντέγιαν Λόβρεν, τοποθετήθηκε πάνω στο πρόγραμμα που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα και εξέφρασε δημοσίως τα παράπονα του, ρίχνοντας ουσιαστικά τον λόγο των τραυματισμών στο «καλεντάρι».

«Οι άνθρωποι αναρωτιούνται τον λόγο των πολλών τραυματισμών. Είναι πολύ απλό. Τα παιχνίδια είναι πολλά, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδαμινός, ενώ ξέρεις ότι η χρονιά είναι ήδη περίεργη (covid 19). Δεν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης (προσωπικά είχα μόνο οχτώ μέρες), δεν είχαμε κανονική προετοιμασία και βάζουν αυτό το τρελό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ