ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 1 – 0

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 1 – 0

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Football League.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός νίκησε με 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League και έτσι ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Το ματς άρχισε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Μακρής σούταρε και ο Λαζαρίδης μπλόκαρε.

Ωστόσο η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στον Κισσαμικό. Ο Λεό πλάσαρε και ο Μέλκας έπεσε και έσωσε την εστία του.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ούσες ισόπαλες 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 56’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα, ο Ξύδας με σουτ νίκησε τον Μέλκα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Κισσαμικός ξεκίνησε με το… δεξί τη φετινή χρονιά στη Football League παίρνοντας τους πρώτους του τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Λεμονής, Αρναούτογλου, Σάλιακας (68′ Σελινιωτάκης), Γκίνη, Βρεττός, Ξύδας (81′ Ντάγκρας), Λεό (78′ Νικόλτσης

AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης, Θεολόγου (87΄ Μιχάλης), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Μακρής, Γυφτοκώστας (65΄ Κυριάκης), Μακρίδης, Λουκίνας, Ευαγγέλου (46′ Χούσος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ