Μοράις : «Ο Ρονάλντο είναι μία μηχανή όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος»

Μοράις : «Ο Ρονάλντο είναι μία μηχανή όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος»

Μέλι έσταξε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ζοσέ Μοράις που δεν ξεχνάει και τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην Ίντερ ως βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο.

O Ζοσέ Μοράις, προπονητής πλέον της Γεονμπούκ Μότορς στη Νότια Κορέα και πρώην βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, που την περίοδο 2016-17 κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, σε συνέντευξή του στο EFE, αποθεώνει το Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ 2010 και 2013.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μία μηχανή όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος , για τον τρόπο που βοηθά και μεταχειρίζεται τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην ίδια συνέντευξη, o δύο φορές πρωταθλητής στη Νότια Κορέα τόνισε ιδιαίτερα ότι «ο Οζίλ εξαιτίας της ποιότητάς του, είναι σαν ζωγράφος.

Ζωγραφίζει το ποδόσφαιρο σαν τον Πικάσο», είπε για τον Σέρχιο Ράμος ότι «είναι γοητευτικός λόγω του πάθους του για το παιχνίδι και έχει ένταση, είναι εξαιρετικός», τόνισε τη «χαρά» του Μαρσέλο, την «απλότητα » του Μόντριτς, την «αφοσίωση» του Αρμπελόα και την «ταχύτητα των Μπενζεμά και Ντι Μαρία».

Ο 55χρονος Ζοσέ Μοράις υπενθύμισε επίσης την συνεργασία του με τον Μουρίνιο στην Ίντερ (2009/10) λέγοντας ότι «η εμπειρία ήταν ξεχωριστή. Ήμασταν μια οικογένεια, υπήρχε μια πολύ θετική ενέργεια. Το κλίμα που είχαμε στην ομάδα ήταν φανταστικό», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ισπανία για να προπονήσει, με ιδιαίτερη προτίμηση στη Σαραγόσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ