Γουόρνοκ : «Εξεπλάγην που καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Άκπομ»

Γουόρνοκ : «Εξεπλάγην που καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Άκπομ»

Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Νιλ Γουόρνοκ, μίλησε για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ αλλά και τις δυσκολίες που υπήρχαν για την ολοκλήρωσή της.

Μόνο εύκολη δεν ήταν η μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, έμεινε έκπληκτος που πήρε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ μιας και υπήρχαν πολλές δυσκολίες με αρκετούς μάνατζερ να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνώριζα τον Τσούμπα Άκπομ από τότε που έπαιζε στην Αγγλία, ενώ έχει περάσει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και αυτή η διαδικασία κράτησε για πέντε ή έξι εβδομάδες, ενώ μιλήσαμε με δεκαπέντε περίπου διαφορετικούς ατζέντηδες που ασχολούνται με τις υποθέσεις του.

Μετά από μερικές εβδομάδες αποφάσισα να μιλήσω με τον παίκτη. Τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί του και του είπα ότι πιστεύω ότι θα κάνει για αυτό που τον θέλω. Του είπα επίσης ότι αν έρθει θα το απολαύσει.

Είχαμε μια καλή συζήτηση, ενώ συνέχιζε να παίζει και να κάνει καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Εξεπλάγην που καταφέραμε να τον αποκτήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ