Ο Κουτρουμπής στην Σταντάρ Λιέγης

Ο Κουτρουμπής στην Σταντάρ Λιέγης

Ο 26χρονος πρώην πλέον άσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης!

Ο διεθνής αμυντικός είχε ανοίξει δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό, καταθέτοντας προσφυγή ενάντια στην ΠΑΕ. Εν τέλει δικαιώθηκε, έμεινε ελεύθερος και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να είναι μία ανάσα μακριά από την συμφωνία με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2013, μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2012-13 (29 συμμετοχές στην Super League). Συνολικά με το τριφύλλι μετρά 155 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και δύο γκολ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής που κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Παναθηναϊκός, θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αμυντικός είχε αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης για τη φάση των ομίλων του Europa League, την σεζόν 2016-17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ