Το συγκινητικό «αντίο» του Μέσι σε Μασεράνο και Γκάγκο (pic)

Το συγκινητικό «αντίο» του Μέσι σε Μασεράνο και Γκάγκο (pic)

Χαβιέρ Μασεράνο και Φερνάντο Γκάγο έβαλαν τέλος στην καριέρα τους και ο Λιονέλ Μέσι τους αποχαιρέτησε μέσω μιας πολύ όμορφης ανάρτησης στο instagram.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/11) ο Χαβιέ Μασεράνο ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα ενώ το ίδιο έκανε πριν λίγες μέρες και ο Φερνάντο Γκάγκο. Και με τους δύο ο Λιονέλ Μέσι υπήρξε επί χρόνια συμπαίκτης στην εθνική Αργεντινής ενώ με τον πρώτο μοιράστηκαν για 7,5 χρόνια τα ίδια αποδυτήρια στην Μπαρτσελόνα κατακτώντας τα πάντα.

Ο ηγέτης των Καταλανών αποχαιρέτησε τους δύο συμπατριώτες και φίλους του με μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο instagram και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της ζωής τους.

Η ανάρτηση:

«Δύο άτομα που έζησα μαζί τους και απόλαυσα για μεγάλο χρονικό διάστημα αποχωρούν από το ποδόσφαιρο και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να πω αντίο: Αγαπημένε Φερ, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Από τα 17 χρόνια που συναντηθήκαμε… Ήταν χαρά μου που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια στην εθνική ομάδα και έπαιζα εναντίον σου, το ξέρεις αυτό. Ελπίζω όλα να εξακολουθήσουν να είναι καλά και να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Και τι να πω για τον Μάσε… Τόσα χρόνια μαζί, το να βλεπόμαστε κάθε μέρα και να μοιραζόμαστε τόσα πολλά… Ζήσαμε πολύ χαρούμενες στιγμές και είχαμε επίσης και κάποιες δύσκολες περιόδους στο γήπεδο, τόσο με την Αργεντινή όσο και με τη Μπαρτσελόνα. Μας έλειπες από τη στιγμή που έφυγες. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα για σένα και για την οικογένειά σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ