«Καμπάνα» σε δύο παίκτες της Ρέιντζερς που παραβίασαν το πρωτόκολλο

«Καμπάνα» σε δύο παίκτες της Ρέιντζερς που παραβίασαν το πρωτόκολλο

Βαριά «καμπάνα» σε δυο παίκτες της Ρέιντζερς, αφού παραβίασαν τους κανονισμούς του πρωτοκόλλου για τον COVID-19.

Δύο ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς, ο Τζόρνταν Τζόουνς και ο Τζορτζ Έντμουντσον, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από επτά αγώνες, αφού παραβίασαν τους κανονισμούς για την COVID-19, όταν παρευρέθηκαν σε πάρτι, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας (SFA).

Ο Τζόουνς και ο Έντμουντσον παρευρέθηκαν σε μια ιδιωτική συγκέντρωση «με άλλους ανθρώπους εκτός της οικογένειάς τους» την 1η Νοεμβρίου, μετά την οποία τέθηκαν σε προσωρινό αποκλεισμό από την Ρέιντζερς, εν αναμονή μιας έρευνας εντός του συλλόγου.

Η ποινή της ομοσπονδίας σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα χάσουν τα παιχνίδια της Ρέιντζερς εναντίον των Αμπερντίν, Φόλκερκ, Ρος Κάουντι, Νταντί Γιουνάιτεντ, Μάδεργουελ, Σεντ Τζόνστον και Χιμπέρνιαν, ενώ θα είναι στη διάθεση του Στίβεν Τζέραρντ για την αναμέτρηση με την Σεντ Μίρεν στις 30 Δεκεμβρίου.

Η Ρέιντζερς είναι αήττητη στο εφετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται βέβαια στην κορυφή της κατάταξης με 38 βαθμούς σε 14 αγώνες, εννέα περισσότερους από την Σέλτικ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ