Αποσύρθηκε οριστικά ο Σορεντίνο (vid)

Αποσύρθηκε οριστικά ο Σορεντίνο (vid)

Μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Στέφανο Σορεντίνο έβαλε οριστικό τέλος στην καριέρα του.

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα που διήρκησε πάνω από 20 χρόνια έβαλε ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας που φόρεσε για δύο χρόνια (2006-2008) τη φανέλα της ΑΕΚ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Σορεντίνο είχε πει «αντίο» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποχώρησε από την Κιέβο αλλά τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε για την Τσέρβο που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ιταλίας. Εκεί ήταν προπονητής ο πατέρας του, Ρομπέρτο, και μάλιστα ο 41χρονος άσος αγωνίστηκε ως επιθετικός!

Μιλώντας όμως σε τηλεοπτική εκπομπή του «Sky Sport» όπου συμμετέχει ως σχολιαστής ο Σορεντίνο ανακοίνωσε πως βάζει οριστικό τέλος στην καριέρα του. «Το αποφάσισα αυτές τις ημέρες. Από σήμερα, Πέμπτη, λέω και επίσημα τέλος. Δέχθηκα αρκετές προτάσεις τους τελευταίους μήνες, αλλά καμία δεν με παρακίνησε για να συνεχίσω την καριέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλην της ΑΕΚ και της Κιέβο, ο Σορεντίνο αγωνίστηκε για πολλά χρόνια μεταξύ άλλων σε Τορίνο και Παλέρμο ενώ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών των Λάτσιο και Γιουβέντους.

Θυμηθείτε τη μεγάλη εμφάνιση του Σορεντίνο κόντρα στη Μίλαν, στους ομίλους του Champions League το 2006:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ