Όταν ο Θεός πάτησε το πόδι του στο Καραϊσκάκη! (vid)

Όταν ο Θεός πάτησε το πόδι του στο Καραϊσκάκη! (vid)

«Μαραντόνα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»! Όταν ο Θεός του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε έρθει στην Ελλάδα, τον Πειραιά και φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Θλίψη. Ανείπωτη θλίψη. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αυτή τη στιγμή.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020. Ο Θεός πια, δεν μένει εδώ…

Ας κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθούμε μερικές όμορφες στιγμές του Θεού. Πάμε 14 χρόνια πίσω. Ήταν 12 Μαΐου 2006, όταν ο Μαραντόνα πάτησε το πόδι του στο «Γ. Καραΐσκάκης» στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2005-06.

Ιδιαίτερα ορεξάτος, ευδιάθετος και έτοιμος για να παίξει μπάλα ήταν ο Ντιεγκίτο. Και το έκανε! Πήρε την μπάλα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να παίζει με τους Ριβάλντο, Καστίγιο! Μαγεία μέσα στο Φαληρικό Στάδιο. Και χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού να νιώθουν τόσο τυχεροί και ευλογημένοι εκείνη την ώρα που το ζούσαν αυτό.

Φυσικά ακολούθησε η απόλυτη αποθέωση για τον Θεό: «Μαραντόνα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα», ζητωκραύγαζαν άπαντες από τις εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ