Η μοναδική φορά που ο Μέσι ήταν συμπαίκτης με τον Μαραντόνα (pics & vid)

Η μοναδική φορά που ο Μέσι ήταν συμπαίκτης με τον Μαραντόνα (pics & vid)

Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Αργεντίνης, είχαν καταφέρει να βρεθούν στο ίδιο ματς, για μία και μοναδική φορά.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο 60χρονος αστέρας αποτελούσε και αποτελεί, έναν από τους κορυφαίους (αν όχι τον κορυφαίο) που έβγαλε το άθλημα. Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές, που είχε συγκριθεί με τον Λιονέλ Μέσι.

Οι δύο «θρύλοι» ήταν πάντα ένα δίλημμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου, για το ποιος είναι καλύτερο, παρότι έπαιξαν σε διαφορετικές εποχές. Συνήθως, η κόντρα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που πρόλαβαν και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να δουν τον Μαραντόνα να παίζει.

Ωστόσο, πως θα φαινόταν σε κάποιον, να δει και τους δύο στην ίδια ομάδα, συμπαίκτες. Η απόλυτη ποδοσφαιρική μαγεία. Και όμως, έχουν παίξει.

Ήταν Δεκέμβριος του 2005, όταν διοργανώθηκε ένα φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η «All-Star» της Αργεντινής περιέχει τον Ντιεγκίτο αλλά και τον 18χρονο, τότε, Λιονέλ Μέσι. Οι δύο τους, παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο, με τον παλαίμαχο άσο, στον χώρο του κέντρο και τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα στην επίθεση.

Στο χορτάρι, εκτός από το παρελθόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής Αργεντινής, υπήρχαν μεταξύ άλλων και οι Σιμεόνε, Βερόν, Αγκουέρο και Ρικέλμε. Όπως ήταν φυσικό, και μόνο η παρουσία των δύο, ήταν το όνειρο κάθε ανθρώπου που βλέπει ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ