Νοκ άουτ ο Εμενίκε

Νοκ άουτ ο Εμενίκε

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ είχε δεχθεί κλωτσιά στη Λεωφόρο, και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι

Ένα θέμα που απασχόλησε τον Λεμονή στις δύο τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών, ήταν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός στράικερ είχε δεχθεί κλωτσιά στη Λεωφόρο και ο προπονητής του Ολυμπιακού περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Αφρικανό.

Ο Εμενίκε έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι στην αποστολή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι έτσι ο Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή στράικερ. Αν μη τι άλλο ένα σημαντικό πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους».

Οι σκέψεις για Φιγκέιρας

Μία ακόμα αλλαγή που σκέφτεται ο Λεμονής στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, με τον Πορτογάλο να έχει πολλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα των “ερυθρόλευκων”.

Μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοίμαζε τον Φιγκέιρας για βασικό και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι είχε μείνει εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ