Παναθηναϊκός: Δεν μπήκαν οι δόσεις συμβολαίων – Τι ισχύει από εδώ και πέρα

Παναθηναϊκός: Δεν μπήκαν οι δόσεις συμβολαίων – Τι ισχύει από εδώ και πέρα

Οι παίκτες πήραν μισθούς και ενοίκια την Παρασκευή, αλλά όχι τις δόσεις συμβολαίων που προβλεπόταν για σήμερα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο ενός μήνα.

Το ντέρμπι του Σαββάτου έφερε κάποιες ώρες χαράς και ικανοποίησης στον Παναθηναϊκό, αφού ήρθε η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, με την ομάδα να δείχνει «σημάδια ζωής» σε ένα δύσκολο περιβάλλον στο οποίο καλείται να… επιβιώσει, ωστόσο τα προβλήματα για τους «πράσινους» συνεχίζονται. Και η καθημερινότητα είναι αμείλικτη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν την περασμένη Παρασκευή να μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς τους που είχαν να κάνουν ωστόσο με ενοίκια, μπόνους και με μισθούς, όχι όμως με τις δόσεις συμβολαίων, οι οποίες βάσει συμφωνίας έπρεπε να δοθούν μέχρι και σήμερα, 30 Οκτωβρίου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στα ταμεία του χρήματα για να δώσει στους ποδοσφαιριστές, ωστόσο έχει ακόμα το… περιθώριο ενός μήνα, προκειμένου να μην έχουν το δικαίωμα προσφυγής οι ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, στα συμβόλαια των παικτών υπάρχει συμφωνία να μπαίνουν οι δόσεις στα τέλη κάθε διμήνου. Δηλαδή 30 Οκτωβρίου, 30 Δεκεμβρίου η επόμενη, 28 Φεβρουαρίου, 30 Απριλίου κτλ. Κάτι το οποίο δεν συνέβη σήμερα, με τους παίκτες φυσικά να είναι ενήμεροι από τις προηγούμενες μέρες ώστε να μην περιμένουν… άδικα.

Βάσει νόμου, ο Παναθηναϊκός έχει το περιθώριο ενός μήνα για να πληρώσει τις συγκεκριμένες δόσεις, δηλαδή μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Αν δεν το κάνει, τότε οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής από την 1η Δεκέμβρη, προκειμένου να διεκδικήσουν και – ως ένα βαθμό – να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πρώτα να λύσουν άλλα θέματα, που «καίνε» περισσότερο, όπως αυτό του Τελάντερ, που αναμένεται να πληρωθεί εντός της εβδομάδας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος, αλλά και της ιστορίας με την εταιρεία για τον χλοοτάπητα, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διευθετηθεί μέχρι την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ