Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, απέναντι στην Μπάρτσα και ίσως ετοιμάζει εκπλήξεις

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης την Μπαρτσελόνα στο «Καραϊσκάκη» και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στους Καταλανούς. Σε ότι αφορά την εντεκάδα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο «σενάρια».

Το πρώτο είναι σχήμα με Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένγκελς και Φιγκέιρας στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ρομαό – Οφόε και επιτελικός μέσος ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Καρσελά – Ανδρούτσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζούρτζεβιτς. Αυτό αφορά σχήμα με διάταξη 4-2-3-1.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο Λεμονής εξετάζει και το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και σέντερ φορ τον Φορτούνη και όχι τον Τζούρτζεβιτς. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο η άμυνα παραμένει ίδια ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι Ρομαό, Οφόε και Ζιλέ.

Στα δυο άκρα της επίθεσης θ’ αγωνιστούν Καρσελά και Ανδρούτσος και όπως προαναφέραμε σε ρόλο σέντερ φορ θα είναι  ο Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ