Τρίστασον: «Θα σκεφτόμουν σίγουρα να επιστρέψω στην Νόρσεπινγκ»

Τρίστασον: «Θα σκεφτόμουν σίγουρα να επιστρέψω στην Νόρσεπινγκ»

Ο διεθνής Ισλανδός μεσοεπιθετικός Άρνορ Τρίστασον, δεν είχε χώρο στο ρόστερ της ΑΕΚ και σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Νόρσεπινγκ

Ο Ισλανδός Άρνορ Τρίστασον γνωστός μας από την θητεία του στην ΑΕΚ, θα φορά πλέον τη φανέλα της Μάλμε, αν και όπως δήλωσε σε μέσα της χώρας του το ενδεχόμενο επιστροφής στην Νόρσεπινγκ (στην οποία αγωνίστηκε την διετία 2014-2016) συγκέντρωνε σεβαστό ποσοστό στα πλάνα του. «Αν με είχαν προσεγγίσει τότε σίγουρα θα εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο», εξομολογείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού:

«Αν η Νόρσεπινγκ είχε επικοινωνήσει μαζί μου, θα το σκεφτόμουν σίγουρα να επιστρέψω. Δεν άκουσα τίποτα από αυτούς όμως και όταν η Μάλμε εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ήθελα να πάω εκεί.

Εξαρτάται από διάφορα πράγματα το αν θα πήγαινα στην Νόρσεπινγκ, η Μάλμε είναι μεγάλος σύλλογος, φυσικά θέλεις να αγωνίζεσαι για αυτήν, βρίσκομαι εδώ την δεδομένη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος.

Αν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου από την Νόρσεπινγκ, ασφαλώς και θα το σκεφτόμουν σοβαρά, ωστόσο μπήκε δυνατά η Μάλμε και ήμουν 100% σίγουρος για την επιλογή μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για το παρελθόν αυτή την στιγμή.

Έχω κάνει το χρέος μου για την Νόρσεπινγκ, δεν είμαι απογοητευμένος, αν είχαν άλλες επιλογές το σέβομαι απόλυτα. Μιλάω με τους ποδοσφαιριστές που πήγαν στην ομάδα και ελπίζω να τα πάνε καλά. Έχουν αποδείξει τα πρόσφατα χρόνια, όπως όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα ότι ξέρουν να παλεύουν σε εκείνον τον σύλλογο. Δεν βλέπω γιατί να μην τα καταφέρουν και την φετινή σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ