Μίλγουολ για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της : «Είμαστε απογοητευμένοι»

Μίλγουολ για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της : «Είμαστε απογοητευμένοι»

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αναφέρθηκε στο συμβάν όπου οπαδοί της ομάδας αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές της την ώρα που είχαν γονατίσει για το Black Lives Matter...

«Απογοητευμένοι και λυπημένοι» δήλωσαν σήμερα οι άνθρωποι της Μίλγουολ, επειδή οι φίλαθλοί τους αποδοκίμασαν τους παίκτες, όταν εκείνοι γονάτισαν σε ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα Black Lives Matter, πριν από τον χθεσινό αγώνα με την Ντέρμπι (0-1) για την Championship, και υποσχέθηκαν να εργαστούν επί του θέματος με τους Kick It Out και άλλους.

Ήταν μία από τις πρώτες συναντήσεις με φιλάθλους εν μέσω της πανδημίας COVID-19, αλλά αμαυρώθηκε, με έντονα σφυρίγματα μεταξύ των 2.000 θεατών στις εξέδρες.

Η ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) και η οργάνωση κατά των διακρίσεων Kick it Out, καταδίκασαν τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας του Λονδίνου.

«Στη Μίλγουολ είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι από τα γεγονότα που αμαύρωσαν το παιχνίδι του Σαββάτου», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

«Ο σύλλογος έχει εργαστεί ακούραστα τους τελευταίους μήνες για να προετοιμαστεί για την επιστροφή των φιλάθλων. Αυτό που θα έπρεπε να ήταν κάτι θετικό επισκιάστηκε εντελώς, προκαλώντας τεράστια απογοήτευση και αναστάτωση σε εκείνους που συνέβαλαν σε αυτές τις προσπάθειες», πρόσθεσε.

Οι παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο γονατίζουν από τον Ιούλιο, δηλώνοντας την υποστήριξή τους κινήματος Black Lives Matter.

«Ο αντίκτυπος … γίνεται αισθητός όχι μόνο από τους παίκτες και τη διοίκηση, αλλά από εκείνους που εργάζονται σε όλο το σύλλογο και στην ακαδημία και την κοινότητα, όπου τόσοι πολλοί υπάλληλοι και εθελοντές συνεχίζουν παθιασμένες προσπάθειες για να ενισχύσουν τη φήμη της Μίλγουολ. «Ο σύλλογος δεν θα αφήσει τη δουλειά του να αποδειχθεί μάταια.»

Η Μίλγουολ έκανε γνωστό είπε ότι θα συναντηθεί με το Kick It Out και άλλους κατάλληλους φορείς για να χρησιμοποιήσουν τις εκδηλώσεις του Σαββάτου «ως καταλύτη για πιο γρήγορες λύσεις.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ