Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Κουτσιανικούλης: «Μετά το 2-0 έγινε εύκολο το ματς»

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ: Κουτσιανικούλης: «Μετά το 2-0 έγινε εύκολο το ματς»

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΟΦΗ στις Σέρρες, Βασίλης Κουτσιανικούλης, με δηλώσεις του στάθηκε στο που κρίθηκε η νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν η «χρυσή αλλαγή» του ΟΦΗ στις Σέρρες. Μπήκε στο παιχνίδι στο 58’ και στο 62’ έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς που εν τέλει επικράτησαν με σκορ 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο έμπειρος επιθετικός με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μετά το δικό του τέρμα το έργο του ίδιου, αλλά και των συμπαικτών του έγινε πιο εύκολο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που το θέλαμε πάρα πολύ. Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε πάρα πολύ και ξεκινάμε με το δεξί. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, κοιτάζουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και ελπίζω ότι όλα θα μας πάνε καλά. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, η προσπάθεια γίνεται από όλη την ομάδα και πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ που ήρθε στο γήπεδο και αν τον έχουμε δίπλα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ